Alpon savannin heinäkuisessa illassa hurmaavaa ranskanlaista musiikkia mm. Charles Aznavourilta, Michel Legrandilta ja Jaques Breliltä. Lisäksi kullaan suomalaisia kesäisiä lauluja ja reipasta jazzia.

Henriikka Warmbold on opiskellut musiikkioppilaitoksissa erilaisia tyylejä klassisesta jazziin. Hänen tyylikseen on sittemmin vakiintunut rytmimusiikki eri variaatioineen (pop, jazz, funk, soul…). Lisäksi hän opiskeli laulupedagogiikkaa École Richard Crossissa Ranskassa vuosina 2019 – 2021 ja valmistui äänivalmentajaksi erinomaisin arvosanoin.

Henriikka on toiminut sekä solistina että taustalaulajana vaihtelevissa kokoonpanoissa duoista big bandiin, ja hän esiintyy toisinaan myös yksin itseään pianolla säestäen. Hänen vahvuuksiaan esiintyjänä ovat aitous ja kyky välittää erilaisia tunteita kuulijoille. Vahva laulutekniikka, taito laulaa useilla eri kielillä ja musikaalisuus ovat hänelle työkaluja, joilla luoda hyvän mielen konserttielämys.
Timo Kiprianoff on Kauhajoella asuva monipuolinen kitaristi ja pedagogi. Hän opettaa mm.Panula-opistossa ja keikkailee useissa kokoonpanoissa ja laulajien taustoilla.

Musiikkiesitys alkaa klo 18.

Klo 17 alkaa yleisöopastus Alpon savannilla. Opastus sisältyy pääsymaksun hintaan.


-Joku Alpon lähipiiristä kertoo niin Alpon savannin veistoksista kuin taiteilijasta.