Saman sisältöinen kurssi kahtena eri päivänä. 7.6. järjestettävä kurssi täyttyi nopeasti. Pidämme toisen kurssin 14.6. Ilmoittaudu mukaan 14. päivän kurssille, ennenkuin paikat viedään käsistä! 😃🌿☘️🍀

Haluaisitko hyödyntää luonnontuotteita, mutta et tiedä mitkä kasvit ovat turvallisia käyttää? Lähde mukaan opettelemaan villiyrttejä. Muutkin kuin nokkonen on syötäviä.

Villiyrttikurssi Alpon savannilla 7.6.2022 ja 14.6.2022

 

 

Villiyrttikurssi Alpon savannilla tiistaina 7.6.2022 ja 14.6.2022 klo 18 –

Rentoa luonnonkasvien opiskelua käytännönläheisesti. Sopii aloittelijoille ja kokeneemmille keräilijöille.

Kurssin vetäjänä toimii Sanna Saarenketo luonnontuotteiden poimijakouluttaja Kauhajoelta. Sannalla on yritys Kuusanna, joka mm. myy kuivattuja yrttituotteita (https://kuusanna.com/). 

Kurssi kestää noin 2-3 tuntia. Hintaan sisältyy mahdollisuus tenttiä max kolmen yrtin poimijakortti. Poimijakortti on hyödyllinen silloin, jos tuotteita haluaa kerätä myyntiin ja tienata niillä.

Sannan opetustyyli on tiivis ja käytännönläheinen. Ei kuivaa luokkahuoneopetusta vaan suoraan luontoon! Lajien opettelu tapahtuu luonnossa samalla kun kävellään ja kerätään kasveja sekä keskustellaan rennosti.

Hinta 25€/osallistuja, sisältää nokkoslättykaffeet. Maksu paikanpäällä.

Max. 10 osallistujaa. Ennakkoilmoittautumiset 31.5.2022 mennessä sähköpostilla alponsavanni@gmail.com tai puhelimitse 0451121683/Anna (tekstiviestillä tai soittamalla).

Mukaan kumpparit, kori tai astia, sakset, puutarhahanskat (nokkosen käsittelyyn) ja muistiinpanovälineet halutessasi. 

Paikka: Alpon savanni, Sarantie 672, Nummijärvi, Kauhajoki

Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä linkistä. Saa jakaa, tykätä ja kommentoida 😃